Påskeferie med familien på luksus hotel i New York!

Påskeferie med familien på luksus hotel i New York!

Påskeferie med familien på luksus hotel i New York!

Tilbring påsken på *****Deluxe Suites - Conrad New York!

Tag afsted med familien (eller vennerne!) mellem d. 15. til 22. april og flyv 4 personer til New York for summen af 15.404,- (ca. 3851,- DKK pr mand) med en mellemlanding i Heathrow, London. (+5000,-DKK for direkte flyvninger)

Hertil har vi fundet et super tilbud til en uges ophold på 5 stjernede Deluxe Suites - Conrad, et moderne eksklusivt Hilton Group hotel, indrettet med over 2,000 forskellige kunstværker, store komfortable suiter samt lokaliseret i et yderst seværdigt område. 

Fra d. 15. april til 22. april kan du få en Familiesuite med 2 dobbeltsenge for kun 19.632,- DKK
https://www.conradny.com/stay/deluxe-suites.html 

Det giver en samlet pris for 4 personer for 7 nætter på 35.000*,- DKK SPAR 10.000,- DKK

Kontakt Travelpilot på mail@travelpilot.com for mere information!

___________________

Conrad, en perle blandt historiske, kulturelle og magiske oplevelser

Deluxe Suites - Conrad New York ligger placeret på Lower Manhatten nær Battery Park og Ground Zero.  Området er et mekka af spisesteder, shopping, gallerier og har noget for alle aldre. En tur ned til Ground Zero er en 5 minutters gåtur fra hotellet, hvor man også passende kan tage den obligatoriske gåtur på Wall Street. Går man nordpå støder man ind i The Highline, en historisk tidslomme begroet med natur, kunst, streetfood og historiske monumenter. Herfra kan med fortsætte igennem SOHO og Meatpacking distriktet som kun er et stenkast derfra, hvor der udfolder en storslået mad samt kunstnering scene hvor børn og voksne i alle aldre kan finde sin plads. 

___________________

New York, storbyen over alle storbyer

New York er en verdensklasse shoppingdestination fyldt med kulinariske oplevelser på hvert gadehjørne. Restauranterne, barer og cafeer tilbyder mad og oplevelser fra hele verdenen i alle prisklasser; fra det ypperste Michelin til klassiske amerikanske diners! Tag et stroll ned af Broadway, slik sol i Central Park, gå shop amok i Macy's eller udforsk New York fra oven i de imponerende Roof-top cocktailbarer. Der er ikke den ting man ikke kan finde i New York. 
____________________


*priserne er vejledende og forudsætter ledighed på det givne tidspunkt for bestilling

gallery_larger_hotel_Loopy-Doopy-Rooftop-Barjpg